ONS BEDRIJF

Schilderwerken Chris Postma Leeuwarden

Schilderwerken Chris Postma staat voor kwaliteit!

Oprichter Opa Johannes Postma startte "Postma schildersbedrijf” in het jaar 1951.

Mijn vader Berend en zijn broers Oane en Jan traden later in zijn voetsporen. Na vele jaren dit bedrijf gerund te hebben en met vele vaste en tevreden klanten is het bedrijf in de jaren 70 overgenomen door een andere schilderorganisatie voor meer stabiliteit op de concurrerende markt van de schilders branche. Wat helaas het einde van schildersbedrijf Postma betekende. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 35 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2020 besloten om onze familie traditie, het schilderen, onderhoud, wandafwerking en glaszetter als ZZP’er weer voort te zetten. En na een gedegen voorbereiding ben ik sinds 2021 schilderwerken Chris Postma gestart.

Bijna 70 jaar na dato is er wederom een schildersbedrijf waarin de naam Postma, garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor het schilderwerk.

Een ruime ervaring in vrijwel alle taken van het schilderen, binnenwerk, buitenwerk, nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden en glaszetten maakt Schilderwerken Chris Postma met precisie en met liefde voor het schilderwerk het eindresultaat van onze projecten tot een succes. Het is dan ook niet vreemd dat wij vaak onze klanten terug zien of dat onze klanten onze naam doorgeven aan vrienden en familie.

Merken:                                                                                                                                       

Wij werken met gerenommeerde merken als : Sigma, Sikkens en Boonstoppel.

Wij bieden met ons concept verschillen mogelijkheden:                                                    

Wij kunnen indien gewenst onze klanten volledig ontzorgen met alle voorkomende werkzaamheden en zelfstandig het project uit te voeren en de klant alleen informatief mee te nemen in het proces.                                                                                             

Klanten kunnen en mogen binnen alle mogelijkheden meedenken met alle uitvoerende werkzaamheden.                                                                                                                    

Wij bieden, indien gewenst, een serviceonderhoudscontract op Uw nieuwe schilderwerk hiermee voeren wij jaarlijks een inspectie uit op Uw schilderwerk voor een optimale kwaliteit van het schilderwerk. (Denk hierbij aan het schoonmaken en eventuele herstelwerkzaamheden).

Plannen om Uw huis te verkopen?                                                                         

Hedendaags kan het lastig zijn om Uw huis te verkopen. Reden hiervan kan zijn eventueel achterstallig schilderwerk. Wij bieden u een mogelijkheid aan om een metamorfose te laten uitvoeren om zo Uw huis eenvoudiger en sneller te kunnen verkopen. Uw huis ziet er hierdoor frisser uit waardoor de verkoop gestimuleerd kan worden.
Wij kunnen u gericht advies geven welke onderdelen u het beste kunt laten schilderen om zo Uw huis mooier en aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Gedateerde kleuren kunnen worden opgefrist, vervangen of overgeschilderd in hedendaagse nieuwe kleuren.

Plannen om een nieuw/ander huis te kopen?                                                  

Ook hierin kunnen wij veel voor u betekenen met het schilderen van kozijnen, deuren, wanden en plafond met nieuwe frisse en hedendaagse kleuren, ook voor wandbekleding glasweefsel/renovlies kunt u bij ons terecht.